Loading

Gıdaların Muhafaza Teknikleri – Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Fadıloğlu (2 saat) 

Tarih:5 Mart 2025 

Saat: 10.00-12.00 

 

Pişirme Teknikleri ve Menü Tasarımı – Şef Selin Güloğlu (2 saat) 

Tarih: 5 Mart 2025 

Saat: 13.30-15.30 

 

 

Gıda Hijyeni – Prof. Dr. Seda Genç (2 saat) 

Tarih: 27 Mart 2025 

Saat: 10.00-12.00 

 

Mutfak Yönetimi – Dr. Öğr. Üyesi Duygu Çelebi Türkmen (2 saat) 

Tarih: 27 Mart 2025 

Saat:13.30-15.30 

Yer: alaçatı / DENEYİM NOKTASI

Detay Bilgi: [email protected]