Yarımada Zeytinyağları Üretimi & Tadımı
Tarih: 9 Ağustos 2023, Çarşamba
Saat: 19.00-21.00
Yer: alaçatı / DENEYİM NOKTASI
Eğitmenler:
Pelin Omuroğlu (Özgeçmiş)
Oleolog
Zeytinyağı Tadım Uzmanı ve Panelist
OLIVURLA Marka Sahibi
İçerik: “Yarımadalıyım ben “ diyen Erkence’lerin izinden giden coğrafyamızın ve lokal üreticilerin zeytin üretim merakının zeytinyağına dönüşüm inceliklerini ve “hurma’dan yağ olur mu“ sorusunun cevabını birlikte irdeleyeceğiz.
🌿🌿🌿
Slow food “ Ark of taste” e kaydını yaptırdığımız bu çok değerli endemik zeytinyağımızı ve Yarımada özelinde yetiştirilen diğer varyeteleri hem tadıp yorumlayacağız hem de zeytinyağını gastronomik ve sağlık ürünlerine nasıl dönüştürebileceğimizin püf noktalarını öğreneceğiz.
Ücret: 400TL (%20KDV dahil)/kişi
Hesap Bilgileri: İzmir Ticaret Borsası Eğitim,
Kültür ve Sosyal Entegrasyon Vakfı BORSAV İktisadi İşletmesi
HALKBANK IBAN TR310001200942500012000010
Dekont Açıklama: Yarımada Zeytinyağlarının Üretimi
Faturalandırma: Eğitim hizmeti karşılığında
İktisadi İşletmemiz tarafından fatura kesilecektir.
Kayıt: [email protected]
T:+90 (232) 481 11 91